Karrier

 

Tisztelt Érdeklődő!

 A Takarék Központi Követeléskezelő Zrt. olyan tapasztalattal rendelkező szakemberek és pályakezdők jelentkezését várja, akik naprakész tudásukkal, ismereteikkel a követeléskezelési szakterület iránti magas fokú elkötelezettséggel és nyitottsággal rendelkeznek, képesek folyamatosan új ismeretek elsajátítására, valamint szívesen vennének részt társaságunk üzleti és stratégiai céljainak megvalósításában.

 Meggyőződésünk, hogy munkavállalóink sokoldalúságának kulcsszerepe van társaságunk sikeres és dinamikus fejlődésében. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legmegfelelőbb munkatársakat alkalmazzuk, és felelősségteljes munkáltatóként számukra hosszú távú munkalehetőséget biztosítsunk, odafigyelve arra is, hogy szakmai fejlődésüket és egyéni céljaik elérését támogassuk.

 Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni társaságunk ambiciózus csapatához, kérjük, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat és küldje el önéletrajzát és motivációs levelét a tkkzrt@tkkzrt.hu e-mail címre!

 

Aktuális állásajánlataink

 Tájékoztatjuk, hogy a beérkező önéletrajzokat és motivációs leveleket a hirdetésben meghatározott kritériumok alapján áttekintjük, ezt követően a megfelelő jelöltek többlépcsős kiválasztási folyamatban vesznek részt.

 Amennyiben társaságunk nem rendelkezik nyitott pozícióval vagy nem talált érdeklődésének megfelelőt, úgy ennek ellenére is javasoljuk, hogy küldje el önéletrajzát és motivációs levelét – azon nyilatkozatával, hogy az Ön hozzájárulásának visszavonásáig álláslehetőség céljából tárolhatjuk adatait – társaságunk központi e-mail címére annak érdekében, hogy megkereshessük Önt majd későbbi álláslehetőségeinkkel.

 Kérjük figyelmesen olvass el a pályázóknak szóló adatvédelmi tájékoztatót, melyet megtalál a formanyomtatványok menüpont alatt. Amennyiben hozzájárul, hogy a későbbiekben megkeressük munkaviszony létesítése céljából, úgy az adatvédelmi tájékoztató mellékletét – hozzájáruló nyilatkozat – küldje meg postai úton társaságunk részére.