Jogi nyilatkozat

A Takarék Központi Követeléskezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban Társaság) http://www.tkkzrt.hu domain alatt található weboldalén és aloldalakon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A Társaság a honlap tartalmát folyamatosan frissíti a vonatkozó jogi kötelezettségeinek megfelelően, ugyanakkor a tartalom teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért felelősségét kizárja, mert ezen tartalmak kizárólag tájékoztatást célját szolgálják. 

 

A Társaság honlapján megjelenő tartalmak bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó  / ügyfél saját felelősségére történhet. Ha a felhasználással kapcsolatosan bármilyen kérdés felmerül, azt az Impresszumban rögzített elérhetőségen kérjük megtenni.

 

A Társaság kizárja felelősségét azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be. 

 

A Társaság honlapja, annak aloldalai, az azokon megjelenő grafikák, védjegyek, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése, maga a honlap teljes tartalma szerzői jogi oltalom alatt áll, további felhasználást és hasznosítást a Társaság kizárólagos jelleggel fenntartja, a Társaságon kívül eső személyek kizárólag a Társaság előzetes írásbeli engedélye mellett jogosultak erre.

 

Takarék Központi Követeléskezelő Zrt.

 

Feltöltés alatt!